Shopping u Rimu

Što bi sve trebali posjetiti prilikom odlaska u Italiju – Rim, već sam to prije spomenula ali ću dodati još neke trgove i fontane o kojima nisam pisala a to je:
Piazza Venezia takođe jedan od poznatih rimskih trg.



Piazza del Popolo jedan od najvećih i najpoznatijih gradskih trgova.
Piazza Navona omiljeni rimski trg, mjesto gdje se svi okupljaju od stanovništva do turista ima dvije fontane.
Piazza di Spagna jedan od najpopularnijih rimskih trgova sa fontanom.



Ponte Sant“Angelo jedan od najljepših mostova na rijeci Tiber.
Castel Sant“Angelo tvrđava uz Tiber.
Brdo i park Pincio skoro u samom središtu grada zelenilo, čist zrak, mir...

Svakako bi trebali obići!

Via del Corso jednu je od glavnih ulica u Rima, shopping ulicu Via del Corso popunjena je raznim trgovinama pa i markiranim stvarima kao što su Mango, Zara, Massimo Dutti, ... Ali ako ipak niste raspoloženi za shopping šetajući ovom ulicom bit će vam jako korisna aktivnost. Postoji puno drugih zanimljivih stvari kao i umjetničkih galerija, a sam pogled na te zgrade i te radnje će Vas oduševiti kao i strukture turističkog i povjesnog interesa
.
Ali ako želite sa sobom ponijeti neki suvenir i rado se prisječati Rima ili pokloniti nekoj Vama dragoj osobi e na pravom ste mjestu. Suveniri se prodaju svuda što kod uličnih prodavača ili u suvenirnicama.
Inače ova ulica je glavna ulica koja povezuje Piazza del Popolo i Piazza Venezia, i to su gradski trgovi koje sam Vam već spomenula da biste trebali obići.



A ako se ipak odlučite za luksuzni shopping onda posjetite shopping ulicu Via dei Condotti sa luksuznim trgovinana kao sto su Armani, Gucci, Shanel, Michael Kors, Celine, Hermes...

Sa ljubavlju Sabina Emkić

Primjedbe

POPULARNI POSTOVI

Shopping u Milanu

Talijanski sir Mascarpone i Ricotta